Étlap

Hungarikum Menü

  • Gulyásleves csipetkével
  • Ropogós kacsacomb hagymás törtkrumplival, párolt káposztával
    6250 Ft
  • Fahéjas-almás pite vaníliaszósszal

Előételek

  • Csipetnyi hazai (szalámi, kolbász, sült szalonna, borjú májas, kolbászkrém, kőrözött,sajt)
    3100 Ft
  • Kolbászos-káposztás nokedli
    1900 Ft
  • Lángos ( fokhagymás tejfölös, reszelt sajttal)
    1800 Ft
  • Házi sült kolbász
    1850 Ft
  • Hortobágyi húsos palacsinta
    2100 Ft
  • Dödölle
    1850 Ft

Levesek

  • Gulyásleves csipetkével
    2100 Ft
  • Füstölt húsos bableves
    1850 Ft
  • Tanyasi tyúkhúsleves csigatésztával
    1800 Ft
  • Zöldborsóleves vajas nokedlivel
    1700 Ft

Saláták, savanyúságok

  • Káposztasaláta
    1090 Ft
  • Tejfölös uborkasaláta
    1190 Ft
  • Kovászos/Ecetes uborka
    1090 Ft
  • Vecsési savanyúságok (sima vagy csípős)
    1090 Ft

Főételek

  • Háztáji csirkecomb filé rántva, krumplipürével
    3100 Ft
  • Ropogós kacsacomb hagymás törtkrumplival, párolt káposztával
    3300 Ft
  • Töltött káposzta
    3200 Ft
  • Szalonnás sertésszűz fonat paprikás mártással, szalonnás-káposztás nokedlivel
    3900 Ft
  • Brassói aprópecsenye
    3250 Ft
  • Egészben sült csülök velesült hagymás krumplival (2 személy részére)
    6400 Ft
  • Marhapörkölt vajas nokedlivel
    3800 Ft
  • Bélszín sült krumplival, pirított hagymával, vagy lecsóval
    5200 Ft
  • Rántott fogasfilé petrezselymes krumplival és fokhagymás tejföllel
    3750 Ft
  • Gombapaprikás óriás nokedlivel
    2900 Ft
  • Házi nudli tökös lecsóval
    2900 Ft

Desszertek

  • Fahéjas-almás pite vaníliaszósszal
    1250 Ft
  • Sárgabarackos túrótorta
    1350 Ft
  • Lekváros palacsinta kajszibarack és szilva lekvárral
    1200 Ft
  • Csokoládétorta meggyraguval tejszínhabbal
    1350 Ft
  • Somlói galuska
    1550 Ft

1⁄2 adag rendelése esetén az étlapon szereplő ár 70%-át számítjuk fel

Az étlapon szereplő árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel!

Ételeinket helyben készítjük helyi kistermelők magas minőségű,

kézműves alapanyagainak felhasználásával.